ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ 24 ΩΡΕΣ

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, αποτελεί το μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ιδιωτικό νοσοκομείο, στη Βόρεια Ελλάδα. Ανήκει στον μεγαλύτερο Όμιλο Υγείας στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών. Λειτουργεί με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 από την TUV Hellas. Διαθέτει υπερσύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων και σύνθετων περιστατικών, 365 ημέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο.

Αυτό που καθιστά το Ιατρικό Διαβαλκανικό ασυναγώνιστο, δεν είναι μόνο η ασφάλεια, η πληρότητα των υπηρεσιών που παρέχει και το σύνολο των υποδομών του. Είναι η δυνατότητα να παράσχει υπηρεσίες Υγείας, ανάλογες μόνο των πιο εξειδικευμένων κέντρων του εξωτερικού, διακεκριμένους ιατρούς με μεγάλη εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση, ιατρικές πράξεις και θεραπείες εγκεκριμένες διεθνώς, που μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό εφαρμόζονται.

Καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών υγείας:

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Οι ασθενείς προσέρχονται χωρίς ραντεβού ή  διακομίζονται με ασθενοφόρο. Εφημερεύουν ιατροί με ειδικότητα, όλο  το 24ωρο: Χειρουργός, αναισθησιολόγος, εντατικολόγος, παιδίατρος, νεογνολόγος, μικροβιολόγος, ορθοπαιδικός, γυναικολόγος- μαιευτήρας, παθολόγος, καρδιολόγος.

Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Καθημερινά, (Δευτέρα – Παρασκευή, 07.00 -15.00), με προγραμματισμένο τηλεφωνικό ραντεβού και εκτάκτως - εφόσον είναι εφικτό - για κλινική εξέταση από έμπειρους ειδικούς ιατρούς. Άμεσος διαγνωστικός έλεγχος, όπου απαιτείται, χωρίς μετακινήσεις και καθυστέρηση. Άμεση συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου- Check-up

Ολοκληρωμένος προσυμπτωματικός έλεγχος, βάσει εξειδικευμένων, ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων για τη γυναίκα, τον άντρα ή το παιδί, χωρίς αναμονή μεταξύ των εξετάσεων.

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό εφημερεύουν επίσης:

- Το μοναδικό ιδιωτικό Ογκολογικό Κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα

- Το μοναδικό Παιδιατρικό Κέντρο του ιδιωτικού τομέα υγείας στη Βόρεια Ελλάδα για το νεογνό, το βρέφος και το παιδί.

-  Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική 

Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ)

Μονάδα Εντατικής Ενηλίκων (ΜΕΘ) 

Μπορείτε να προσέλθετε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης μόνοι σας ή να ειδοποιήσετε την Υπηρεσία E.M.S του νοσοκομείου, η οποία διαθέτει σύγχρονα ασθενοφόρα με τον τελειότερο εξοπλισμό επείγουσας και εντατικής θεραπείας, στελεχωμένα από εξειδικευμένους συνοδούς ιατρούς για τη μεταφορά ασθενών.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 - 400 000

Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία: 2310 - 400 220

Τηλέφωνο Κλήσης Ασθενοφόρου: 2310 - 400 229.