ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, αποτελεί βασική προτεραιότητα και πρώτιστη επένδυση, που μόνο ο μεγαλύτερος υγειονομικός Όμιλος στην Ελλάδα, το Ιατρικό Αθηνών, μπορεί να παρέχει και διαρκώς να αναβαθμίζει. Προσφέρει μοναδικά «εργαλεία» στους ιατρούς για αξιόπιστες εξετάσεις, αποτελεσματική θεραπεία, κορυφαία ιατρικά επιτεύγματα.

Οι ιατροί όλων των διαγνωστικών τομέων είναι υψηλής εξειδίκευσης και με μακρά εμπειρία, ώστε να παρέχουν στους εξεταζόμενους απόλυτη σιγουριά για ασφαλή έλεγχο των αποτελεσμάτων τους.

Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη διαγνωστικό εξοπλισμό σε όλους τους τομείς (Δείτε στο μενού ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ). Ο κορυφαίος εξοπλισμός τελευταίας γενεάς, είναι:

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ 3 TESLA

Με πλήρη εξοπλισμό, αποτελεί το πιο σύγχρονο απόκτημα στην ακτινοδιάγνωση στην Ελλάδα. Διενεργούνται μαγνητικές τομογραφίες όλων των συστημάτων. Προσφέρει εξαίρετη διαγνωστική ικανότητα.

3D ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΣ

Μοναδικός στην Ελλάδα με πλήρη εξοπλισμό κεφαλών, για τρισδιάστατη διαθωρακική ηχωκαρδιογραφία και για τρισδιάστατο διοισοφάγειο υπέρηχο.

ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ SOMATOM DEFINITIOΝ

Ο μόνος που πραγματοποιεί 128 τομές /sec (62Χ2), έναντι16-32-64 τομών που πραγματοποιούν όλοι οι άλλοι.  Μειωμένη έκθεση στην ακτινοβολία έως και 50%. Ταχύτερος από τον καρδιακό παλμό, παράγει απόλυτα καθαρές εικόνες καρδιάς. Επίσης:

4D ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Υπερσύγχρονο και από τα πλέον αξιόπιστα διεθνώς, μηχάνημα υπερήχων για real-time 4D υπερηχογραφία, Α,Β, Γ τριμήνου και δεύτερου Επιπέδου, για απεικόνιση της εμβρυικής ανατομίας.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ "SELENIA"

Υπερσύγχρονος μαστογράφος με καλύτερη δυνατότητα απεικόνισης. Εκπέμπει 25-30% λιγότερη ακτινοβολία. σε σχέση με τη συμβατική μαστογραφία.   

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΟΣ (POLYSTAR TOP)

Για διαγνωστικές εκλεκτικές-υπερεκλεκτικές αγγειογραφίες ιδιαίτερα υψηλής διαγνωστικής αξίας και μεγαλύτερης ακρίβειας σε σύγκριση με τις άλλες απεικονιστικές εξετάσεις. Διενεργούνται και θεραπευτικές πράξεις.

ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ/TRIPLEX

Ευρύ φάσμα εξετάσεων σε όλο το σώμα, κορυφαίας διαγνωστικής αξίας.

3D ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΔΙΟΡΘΙΚΟΣ

Tελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ευκρίνειας και  με την πιο σύγχρονη, τρισδιάστατη κεφαλή 360 μοιρών, για την διάγνωση παθήσεων ορθού και πρωκτού  

3D ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΔΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Το μοναδικό σύστημα ρομποτικής κεφαλής διεγχειρητικού (3D) υπερήχου στην Ελλάδα, για ρομποτικές επεμβάσεις αφαίρεσης όγκων νεφρού με δύσκολη πρόσβαση και διεγχειρητική, υπερηχογραφικά καθοδηγούμενη, βιοψία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 - 400 000

Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία: 2310 - 400 220

Τηλέφωνο Κλήσης Ασθενοφόρου: 2310 - 400 229.