ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το Ογκολογικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης είναι η μόνη ιδιωτική μονάδα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας προς τον ογκολογικό ασθενή που λειτουργεί στη Βόρεια Ελλάδα, με πρωτόκολλα θεραπείας αντίστοιχα των μεγαλυτέρων Ογκολογικών Κέντρων της Ευρώπης και της Αμερικής.

Εξασφαλίζει την ταχύτατη διάγνωση, σταδιοποίηση, οργάνωση και υλοποίηση της θεραπείας, την επιλογή ιατρού ή ομάδας ιατρών , υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης και άριστες ξενοδοχειακά, συνθήκες νοσηλείας.

Διαθέτει όλες τις εξειδικευμένες ογκολογικές ομάδες , στελεχωμένες με τους πλέον καταρτισμένους και έμπειρους ογκολόγους, ανά ειδικότητα.

Εφαρμόζει πρωτόκολλα θεραπειών αντίστοιχα με των πιο διακεκριμένων Ογκολογικών Κέντρων της Ευρώπης και της Αμερικής, με τα οποία επιστημονικά συνεργάζεται παρέχοντας πρόσβαση των ασθενών σε νέα, υποσχόμενα φάρμακα.

Ογκολογικό Συμβούλιο

Είναι το μόνο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Βόρειας Ελλάδας που διαθέτει Ογκολογικό Συμβούλιο.Η λειτουργία του Ογκολογικού Συμβουλίου (Multidisciplinary Meeting, MDM) ως του βασικού οργάνου λήψης θεραπευτικών αποφάσεων για κάθε ογκολογικό ασθενή, εξασφαλίζει και εγγυάται την άριστη ογκολογική αντιμετώπιση. Η συμμετοχή στο MDM καταξιωμένων γιατρών όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων (Δείτε ΕΔΩ) χαρακτηρίζει ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο Κέντρο. Συντονιστής του Ογκολογικού Συμβουλίου, είναι ο Δρ. Χρ. Εμμανουηλίδης, Ογκολόγος – Παθολόγος, καθηγ. πανεπιστημίου Καλιφόρνιας.

Το Συμβούλιο εξετάζει και αποφαίνεται κατά περίπτωση, για την καλύτερη αντιμετώπιση σύνθετων ή πολλαπλής προσέγγισης, περιστατικών. Ο ασθενής μπορεί να επιζητήσει την σύγκληση του Ογκολογικού Συμβουλίου. Ο φάκελος του ασθενούς, παρουσιάζεται από τον θεράποντα ιατρό του. Τα πορίσματά του Συμβουλίου, αποτελούν αναπόσπαστο δεδομένο του ιατρικού φακέλου.

Ο ασθενής, επιλέγει τον εξειδικευμένο με το πρόβλημά του ογκολόγο, ενημερώνεται για όλα τα στάδια της θεραπείας, ζητά τη συνεργασία ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων της επιλογής του,  έχει συνεχή πρόσβαση – για κάθε χρήση – στον ιατρικό του φάκελο.

Ογκολογικά Τμήματα:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Παθολογικός Τομέας

Ογκολόγοι Παθολόγοι, Αιματολόγοι, Πνευμονολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Δερματολόγοι

Χειρουργικός Τομέας

Χειρουργοί Ογκολόγοι, Γυναικολόγοι Ογκολόγοι, Νευροχειρουργοί, Θωρακοχειρουργοί, Ουρολόγοι, Γναθοπροσωποχειρουργοί, Ωτορινολαρυγγολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί.

Ακτινολογικός Τομέας

Ακτινοδιαγνώστες, Επεμβατικοί Ακτινολόγοι

Ακτινοθεραπευτικός Τομέας 

Ακτινοθεραπευτές, Ακτινοφυσικοί 

Εργαστηριακός Τομέας

Ακτινολόγοι, Πυρηνικοί ιατροί, Κυτταρολόγοι, Παθολογοανατόμοι.

Ειδικότητες Υποστήριξης - Αποκατάστασης 

Πλαστικοί Χειρουργοί, Ιατροί Πόνου, Φυσίατροι-Φυσικοθεραπευτές κ.α.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 - 400 000

Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία: 2310 - 400 220

Τηλέφωνο Κλήσης Ασθενοφόρου: 2310 - 400 229.