ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ σε συμφωνία με το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, ενσωμάτωσαν στην Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, τα προνόμια της κάρτας υγείας του Ομίλου που ισχύουν και για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Τα προνόμια των κατόχων της «Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων» έχουν ως εξής:

  1. Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, αλλά και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στο Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης) 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι αντιτίμου 25 Ευρώ.
  2. Έκπτωση 20% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου (Δευτέρα - Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού).
  3. Έκπτωση 35% σε Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου.
  4. Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε Νοσοκομείο του Ομίλου για τις περιοχές Αττικής και Θεσσαλονίκης.
  5. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (basic, premium, παιδικό).
  6. Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από την ασφαλιστική εταιρεία. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης μέχρι 40 ημέρες των λογαριασμών των νοσηλευόμενων.

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών τους (γονείς, σύζυγο, παιδιά).

Οι παροχές θα ισχύουν με την επίδειξη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.