ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, πιστοποιημένο διεθνώς με ISO για όλες τις υπηρεσίες του, TEMOS International για τους διεθνείς ασθενείς και TEMOS Excellence για τον Ιατρικό Τουρισμό, εμπιστεύονται ασθενείς από όλο τον κόσμο, ως ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση όποιου θέματος υγείας αντιμετωπίζουν ή για ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο προληπτικό έλεγχο.

Το Γραφείο Διεθνών ασθενών του Νοσοκομείου, διαθέτει ειδική οργάνωση προκειμένου να σας παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες, σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Οι πρόθυμοι και έμπειροι συνεργάτες του Tμήματος Διεθνών Ασθενών θα σας χρησιμεύσουν ως πολύτιμοι οδηγοί και συνοδοιπόροι, καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην κλινική.

Αποκλειστικό μας μέλημα είναι η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ιατρικών σας αναγκών, των ατομικών επιθυμιών σας, καθώς και η κάλυψη των γλωσσικών, θρησκευτικών, και πολιτιστικών προσδοκιών σας.

Εξασφαλίζοντάς σας τη σιγουριά, την ηρεμία και την άνεση, κάνουμε το χώρο που φιλοξενείστε, έναν οικείο χώρο, που σας δίνει την ασφάλεια του «σπιτιού σας».

Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία προσέλευσης του ασθενούς:

Πώς να επικοινωνήσετε με το Νοσοκομείο – Προεισαγωγή

Άφιξη – Εισαγωγή στο Νοσοκομείο

Παρεχόμενες Υπηρεσίες εντός Νοσοκομείου


Το τμήμα λειτουργεί:

Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 έως 16.00

Tel: 2310 400 211   

Fax: 2310 400 202

Email: int.patients@interbalkan-hosp.gr