ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ - ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κατά την  άφιξή σας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποί μας θα σας περιμένουν, για να διευκολύνουν την έλευσή σας στο Νοσοκομείο.

Φθάνοντας στο νοσοκομείο, ένας free personal assistant, που μιλά τη γλώσσα σας, σας υποδέχεται και είναι στο πλευρό σας προκειμένου να σας ξεναγήσει στους χώρους της Κλινικής, να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις, να σας παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας, όπου αυτό σας είναι απαραίτητο, να σας συνοδεύει στο ραντεβού σας, να σας βοηθάει να κατανοείτε όλα τα στάδια των εξετάσεων και της θεραπείας και  να σας διευκολύνει σε ότι μπορεί να χρειαστείτε.

Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών, έχει ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν χωρίς καμία καθυστέρηση. Έχετε στη διάθεσή σας τον πιο σύγχρονο  εξοπλισμό για διάγνωση ακριβείας.

Με την συνοδεία του υπαλλήλου εξυπηρέτησης θα συναντήσετε  τον θεράποντα ιατρό όπου θα ενημερωθείτε  για την θεραπεία που θα ακολουθηθεί καθώς για τις ενέργειες και τον χρόνο αποθεραπείας μετά το εξιτήριό σας.