ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

Νέο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας τέθηκε σε λειτουργία στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, για την παροχή άκρως εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών σε εξωτερικούς και νοσηλευόμενους ασθενείς.  Το Ιατρείο λειτουργεί με Διευθύντρια την Ενδοκρινολόγο, πρώην Συντονίστρια – Διευθύντρια του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του «Θεαγενείου», Δρ. Καλλιόπη Παζαΐτου-Παναγιώτου και υπεύθυνο τον  Ενδοκρινολόγο/ Διαβητολόγο, Δρ. Ιωάννη Καραμούζη.

Υπηρεσίες που παρέχει:

- Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων θυρεοειδούς:

α) υπο- υπερθυρεοειδισμός

β) όζος θυρεοειδούς

γ) παρακέντηση όζου

δ) καρκίνος θυρεοειδούς

-Διάγνωση και θεραπεία διαταραχών υπόφυσης

-Διάγνωση και θεραπεία διαταραχών επινεφριδίων

- Διάγνωση και θεραπεία διαταραχών μεταβολισμού

-Διάγνωση και θεραπεία  οστεοπόρωσης

Ειδικές υπηρεσίες:

- Αντιμετώπιση ενδοκρινοπαθειών που οφείλονται σε θεραπείες κακόηθων νοσημάτων

- Αντιμετώπιση και θεραπεία Σακχαρώδη Διαβήτη κύησης.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας:

Το Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινολογικής Ογκολογίας συνεργάζεται με εξειδικευμένους  Χειρουργούς Ενδοκρινών Αδένων και Παθολογοανατόμων, Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, Βιοχημικό/Ορμονολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικό και Τμήμα  μέτρησης Οστικής Πυκνότητας για την παροχή ολοκληρωμένων και άριστων υπηρεσιών σε ασθενείς με ενδοκρινολογικές παθήσεις.

Το Ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες: 9:00-14:00 στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και δέχεται ασθενείς μετά από ραντεβού στη Γραμματεία του Τμήματος, στα τηλέφωνα 2310 400464 & 463.