ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το ΕΝ ISO 22000:2005 και με το σύστημα πιστοποίησης TEMOS. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες (Προμήθεια, παραλαβή, αποθήκευση, επεξεργασία, διάθεση).

Διαθέτει κλινικό διαιτολόγο, διαιτολόγους, executive chef  και  ειδικά εκπαιδευμένους μάγειρες, οι οποίοι παρέχουν εξαιρετική, εξατομικευμένη διατροφική φροντίδα στους ασθενείς (ελεύθερες δίαιτες και θεραπευτικές δίαιτες σύμφωνα με ιατρικές οδηγίες και διαιτολογικά πρωτόκολλα).

Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μενού «αλά καρτ» (το οποίο είναι διαθέσιμο και στην αγγλική γλώσσα) σε ασθενείς και συνοδούς.

Σε όσους ασθενείς απαιτείται να ακολουθήσουν ειδική θεραπευτική δίαιτα μετά τη νοσηλεία τους, ο διαιτολόγος παρέχει διατροφικές οδηγίες προφορικές και γραπτές.