ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Κύριε Πρόεδρε,

με την ευκαιρία της νοσηλείας μου στο
Διαβαλκανικό κέντρο στις 2-12-15,στέλνω
θερμές ευχαριστίες και ευχές, στον
εξαίρετο επιστήμονα, άνθρωπο και ιατρό κ.
Θωμά Αποστόλου ο οποίος από την πρώτη
επαφή μας με έκανε να αισθανθώ ασφαλής και
να τον επιλέξω άμεσα, για μια επέμβαση που
νωρίτερα είχα επιφυλάξεις. Έμεινα απόλυτα
ικανοποιημένη από την συχνή παρουσία του
και με την φροντίδα των συνεργατών του, της
προϊσταμένης και των νοσηλευτριών του 2ου
ορόφου η ταχύτατη ανάρρωσή μου έγινε
ακόμη μικρότερη.
Θερμά ευχαριστώ επίσης την προϊσταμένη
του ΤΕΠ κα Μαυρίδου και το προσωπικό του
ακτινολογικού για την αποτελεσματικότητά
τους.

Με εκτίμηση

Ευφροσύνη Βαλάση-ΠλευράκηΠροσφάτως έχω υποβληθεί σε ολική αρθροπλαστική ισχίου στο  Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, από τον εξαίρετο Ορθοπαιδικό ιατρό Γεώργιο Δ. Γκουδέλη MD. Ph.D, με την ελάχιστης επεμβατικότητας μέθοδο AlmisTotal Hip Arthroplasty. H επέμβαση ήταν επιτυχέστατη, με ταχύτατη ανάρρωση και απόλυτη ευχέρεια βάδισης.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς, τον αγαπητό μου ιατρό για τη φροντίδα που μου παρείχε και του εύχομαι κουράγιο στο επίπονο και αξιόλογο έργο του.

Με εκτίμηση

Φιφή Παπαεμμανουήλ-Σιναπλίδου


Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο γιατρό και άνθρωπο Χρήστο Αλεξίου  και σε όλο το νοσοκομειακό προσωπικό του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, που χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση και την εμπειρία τους, η χειρουργική επέμβαση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη ο πατέρας μου ήταν απόλυτα επιτυχής. 

Σας Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ απο καρδιάς

Οικ. Χαρίτων Μαλεζά


ΠΡΟΣ: ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης

Αξιότιμα μέλη του συλλόγου,

………… Χάρη στην πρωτοβουλία σας για την ενημέρωση και δωρεάν εξέταση νέων γυναικών, προσφέρατε τη δυνατότητα πρόληψης και θεραπείας σε πλήθος γυναικών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνομαι και εγώ η ίδια.

Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, και να σας ευχηθώ να συνεχίσετε τον αγώνα σας με την ίδια δύναμη και όρεξη που επιδεικνύετε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη, τόσο για την προσφορά του στο «Άλμα Ζωής», όσο και για την ευαισθησία και φροντίδα που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου. Ευελπιστώ ότι θα αποτελέσει πρότυπο για νεότερους συναδέλφους του, ευαισθητοποιώντας τους και ενεργοποιώντας τους ως μελλοντικούς εθελοντές σε παρόμοιες πρωτοβουλίες. Τέλος, εύχομαι η πολιτεία και η κοινωνία να ενισχύσουν περισσότερο το έργο σας, θέτοντας έτσι ως προτεραιότητα την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Με εκτίμηση,

Κ…….  Αποστολία Ελισσάβετ


Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου για την αμέριστη στήριξη της στη διαδικασία αντιμετώπισης του κατάγματος το οποίο υπέστη στα τέλη του Φεβρουαρίου.  Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται απερίφραστα το ανθρώπινο πρόσωπο του Ομίλου.  Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και φίλους ορθοπαιδικούς χειρουργούς Χρυσόστομο Σαμουρκασίδη και Δημήτριο Χατζηεμμανουήλ και την αναισθησιολόγο Μαρκέλλα Διαμαντή, που με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση κατάφεραν να με επαναφέρουν το ταχύτερο δυνατό στην ‘ενεργό δράση’.

Γεώργος Γκουδέλης, MD, PhD

Ορθοπαιδικός Χειρουργός


Με αφορμή την πρόσφατη νοσηλεία μου στο Ιατρικό ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ,στη γυναικολογική ΚΛΙΝΙΚΗ ,αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως τον προσωπικό μου ιατρό Γεώργιο Γκινάλη ακομη μια φορα !!(εχουν προηγηθεί δυο τοκετοί ) Ωστοσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟ το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συμπεριφορά τους,την ευγένεια τους Κ άνω απο ΟΛΑ το υπέροχο χαμόγελο τους. Ως εργαζόμενη σε δημόσιο νοσοκομείο, ειμαι ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, μου δώσατε για ακομη μια φορα μαθήματα νοσηλείας ,δυστυχώς αυτά δεν μας τα διδάσκουν !!!Στην Ιατρικη η αποτελεσματικότητα συνδυάζεται ΠΑΝΤΑ με την ανθρωπιά !!!

Τελος θα ηθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την φίλη & συνάδελφο ΜΑΡΙΑΝΘΗ  ΑΡΧΑΝΙΩΤΑΚΗ, την Τονια ΑΡΤΕΜΑΚΗ κ την αναισθησιολόγο ΠΕΛΑΓΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΑΥΛΙΝΑ Κ…….


Ποιητικό «ευχαριστώ» στις νοσηλεύτριες

Γρήγορες, χαμογελαστές

μες στη λευκή στολή σας

δίνετε ελπίδα για ζωή

σε κάθε ασθενή σας

Με γνώση και ακρίβεια 

στο έργο νοσηλείας 

φαίνεται το επίπεδο 

ανώτερης παιδείας

17.4.2015

Ευχαριστώ για όλα

Από το δωμάτιο 402 -  Ο. ΑνδρουλάκηΑξιότιμοι κύριοι,

Δύο μόλις μέρες πριν τηλεφώνησα , και χωρίς αναμονή εξυπηρετήθηκα από τους ευγενέστατους υπαλλήλους που απαντούν στο τηλεφωνικό σας κέντρο,

Το ραντεβού μου κλείστηκε με την γιατρό κα Κωστάκη Ευφροσύνη ,υπέφερα  χρόνια από ιλίγγους, πρόβλημα που ειλικρινά πίστευα ότι δεν θα λυθεί αφού είχα επισκευθεί και άλλους γιατρούς, ευτυχώς που σας εμπιστεύθηκα, η κα Κωστάκη υποθέτω έχει ειδικευτεί  σε ειδικές παθήσεις ή ανήκει στους επιστήμονες που αγαπούν την δουλειά τους και ενημερώνονται διαρκώς και είναι πάντα άρτια καταρτησμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε ιδιαίτερη περίπτωση, κατάφερε λοιπόν να διαγνώσει το πρόβλημα και μου έδωσε τα κατάλληλα φάρμακα προφανώς αφού ήδη νιώθω καλύτερα.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιλογή του προσωπικού σας, την άμεση και φιλική εξυπηρέτησή σας σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον που εσείς δημιουργήσατε για όλους μας.

Ευχαριστώ πολύ

Με εκτίμηση

Γκολόη Ιωάννα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (Ε.ΚΕ.Α.)

Θέμα: «Ευχαριστήρια επιστολή»

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας σας συγχαίρει και σας ευχαριστεί για τη μακροπρόθεσμη και πολύτιμη συνεισφορά σας στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα με στόχο την επάρκεια αίματος.

Η αλτρουϊστική σας διάθεση και η ανεκτίμητη προσφορά σε αίμα δίνει ελπίδα και πάνω απ’ όλα ποιότητα ζωής σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Γνωρίζουμε ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται ανάμεσα στους συλλόγους και στις υπηρεσίες αιμοδοσίας, υπάρχουν αρκετά προβλήματα και για το λόγο αυτό το Ε.ΚΕ.Α θεωρεί υποχρέωσή του να υποστηρίξει την υλοποίηση αυτού του θεάρεστου αλλά και δύσκολου έργου σας, στα μέτρα των δυνατοτήτων του.

Προσβλέποντας σε μία στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον, θα ήταν χαρά μας να προγραμματίσουμε μία προσωπική συνάντηση μαζί σας στον χώρο μας, όποτε εσείς το επιθυμείτε και παρακαλούμε να μας κρατάτε ενήμερους για τυχόν δραστηριότητές, προβληματισμούς , προτάσεις, εκδηλώσεις κ.λ.π.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.ΚΕ.Α.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ 


Προς τη Διοίκηση του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης,    

Θεσσαλονίκη 2-10-12

Κύριοι,

Στις 17-9-12 και ώρα 11.00 δέχθηκα τηλεφώνημα από τον παιδικό σταθμό του γιου μου (Ευάγγελος Τσαπουρνάς-Χορομίδης,4,5 ετών), ότι το παιδί παρουσίασε πυρετό και θα έπρεπε να τον πάρουμε στο σπίτι, όπως και έγινε. 

Θεωρήσαμε ως οικογένεια ότι πρόκειται για κάποια ελαφρά ίωση (ελαφρύ κρυολόγημα) και η σύζυγός μου το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγε το παιδί στον παιδίατρο όπου δεν διαπιστώθηκε κάποια σοβαρή αιτία. 

Το ίδιο βράδυ, το παιδί έκανε εμετό και η κατάστασή του ήταν κακή.

Στις 21.30 αποφασίσαμε και έφερα το γιο μου στα επείγοντα του κέντρου σας. Τον είδε το κ.Σάλε, αμέσως διέγνωσε το σοβαρό της κατάστασης και πρότεινε την άμεση εισαγωγή. Από τη στιγμή εκείνη και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα (το μεσημέρι της Τετάρτης 19-9-12) η οικογένειά μας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, προσωπικά ο χρόνος σταμάτησε για μένα.

Ήδη στις 10.45 τη Δευτέρα έχει έρθει και η κ.Μωυσιάδου. Απο εκείνη την ώρα η κ.Μωυσιάδου, ο κ.Σάλε και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του παιδιατρικού (νοσηλευτές και νοσηλεύτριες τα ονόματα των οποίων δεν γνωρίζω) και μέχρι τις 2.00 το πρωί της Τρίτης, ήταν πάνω από το παιδί μου που ήδη ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Στην συνέχεια το παιδί ήρεμο πια, κοιμήθηκε στο δωμάτιο του λαμβάνοντας ενδοφλέβια αγωγή. Οι επόμενες μέρες πέρασαν με θετική εξέλιξη της υγείας του παιδιού και σήμερα ο Βαγγελάκης βγαίνει από την κλινική σας γερός και υγιής.

Ως πατέρας θεωρώ ως ελάχιστη υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω εγγράφως το προσωπικό του παιδιατρικού τμήματος και ειδικά εκείνους που είχαν υπηρεσία το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2012, στους οποίους οφείλω την υγεία και ενδεχομένως τη ζωή του παιδιού.

Ο Βαγγελάκης και η οικογένειά του θα σας θυμούνται για πάντα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας και στην κορυφαία επιστήμη που υπηρετείτε.

Τσαπουρνάς Κώστας

Σύμβουλος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Λευκού Πύργου της Δ. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης


Θερμά ευχαριστώ τον γιατρό κ. Στέλιο Καπετανάκη, χειρουργό ορθοπαιδικό του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την επιτυχή έκβαση της εγχείρησης στην σπονδυλική μου στήλη, ύστερα από χρόνια πάθηση. Επίσης, ευχαριστώ και το νοσηλευτικό προσωπικό για την βοήθεια που μου παρείχε στις δύσκολες στιγμές.

Λάμπρος Μοσ……….


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Δ……..  ΜΙΧΑΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ  ΜΥΡΙΛΛΑ ΠΕΤΡΟ

...Κι εκεί που λέμε πως είμαστε μόνοι, ανήμποροι άνθρωποι, αβοήθητοι, εκεί που γέρνουμε από τον πόνο, λυγίζουμε  από τα σκληρά «γιατί», τότε είναι η στιγμή που εμφανίζεσαι για να κρατήσεις όρθια μια ζωή σαν να είναι ζωή δική σου.

  Στάθηκες και στέκεσαι δίπλα μας, ξενύχτησες, αψήφησες χρόνο, κούραση, χρήματα. Χωρίς να είσαι πουθενά αλλού υπόχρεως παρά μόνο στην ανθρωπιά σου, μας έδωσες το χέρι σου, κοίταξες το παιδί μας στα μάτια και αυτό ένιωσε τη δύναμη τη ζωής και πήρε το κουράγιο να παλέψει. Η δύναμη που της πρόσφερες απλόχερα ήταν και είναι το καλύτερο γιατρικό, ένας λόγος σου, ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο ήταν για μας χίλιοι γιατροί μαζί.

Έκανες τόσα πολλά που τα λόγια μοιάζουν τόσο λίγα, είναι όμως λόγια ψυχής που την αλήθεια μόνο μπορούν  να πουν  και την ευγνωμοσύνη να στηρίξουν.

Aλήθεια ποιος θα άφηνε τη δουλειά του και πληρώνοντας τα έξοδα από την τσέπη του θα βρισκόταν στο Παρίσι; Για ένα παιδί με το οποίο καμμία συγγενική σχέση δεν τον συνδέει; Ποιος θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να είναι παρών στην αίθουσα του χειρουργείου παρακολουθώντας βήμα –βήμα τα πάντα ;Μπορείτε εσείς υπεύθυνοι των Ελληνικών νοσοκομείων και υπηρεσιών να το κατανοήσετε; Θα μπορούσαμε να θυμηθούμε και να σου θυμίσουμε με τούτη την επιστολή τόσα, όσα άλλοι άνθρωποι δεν έχουν νιώσει σε μια ζωή ολόκληρη. Στην Ελλάδα της κρίσης και στις δυσκολίες που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά και όσο υπάρχουν  άνθρωποι θα υπάρχει και ελπίδα. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είσαι κι εσύ. Είναι βέβαια κρίμα γιατροί σαν και σένα με διάθεση για προσφορά, μέ ήθος αλλά κυρίως με πραγματικό ενδιαφέρον να μην καρπώνονται ούτε κατ’ ελάχιστον αυτό που αξίζουν.  Μήπως όμως έχεις κερδίσει κάτι πολύ υψηλότερο από μια θέση στη μίζερη νοσοκομειακή ιεραρχία; Και που ξέρεις; Η δύναμη της δικαιοσύνης και της ανταπόδοσης ίσως σου προσφέρει κάποια στγμή αυτό που ονειρεύεσαι ,αλλά, κυρίως αξίζεις.

Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να για να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε για σένα. Για εμάς είσαι ο λυτρωτής μας, ο άνθρωπος που μας τράβηξε και μας τραβάει με ένα σχοινί απο την κινούμενη άμμο.

Δε μπορούμε να ξεχάσουμε τις ατελείωτες βραδινές ώρες στο τηλέφωνο για να μας καθησυχάσεις και να μας ενημερώσεις για την πορεία της υγείας του παιδιού μας. Δε ξεχνιούνται οι συμβουλές φροντίδας για τη Μ… μας  , ακόμα και το «κατσάδιασμα» που μας αφυπνούσε απο τη λήθη της κούρασης και του πόνου μας.

Είναι τόσο δύσκολο να εκφράσουμε τα αισθήματα μας για το προσωπό σου, που ένα «ευχαριστώ» όσες φορές και να το ακούσεις, όσες φορές και να στο πούμε, είναι πραγματικά λίγο.  

Ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες, ευχαριστούμε για  ό,τι μας χάρισες με την ψυχή σου.

Υ.Γ Νομίζουμε ότι ταιριάζει στην περίσταση ο λόγος του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου :

«...Εκείνος που είναι αληθινά ανθρώπινος δεν μπορεί παρά να είναι, σε κάθε περίσταση, ανθρώπινος . Η ανθρωπιά δεν είναι επάγγελμα , δεν είναι όργανο αυτοπροβολής και επιτυχίας .Είναι απάρνηση. Πρέπει πολλά ν΄αρνηθείς, για να κερδίσεις τα ουσιωδέστερα...»


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ κ.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ 3ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΛΑΔΟ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ................ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.............

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ε…. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ κ.ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΜΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ε…. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ κ.ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗ

ΘΕΟΔΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ κ.ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΛΑΔΟ.

ΜΕ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ε….  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΣ,ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ,ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ,ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ,ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Κ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΟΣΟ Κ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ Κ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ,ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ Κ ΣΤΟΝ ΔΡ.ΚΑΤΣΑΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Κ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ.


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Αγαπητέ Κύριε Δέδε

Η οικογένεια του Ευστάθιου Ε.... σας ευχαριστεί θερμά, επειδή συμβάλατε σημαντικά, την τελευταία πενταετία, στη διασφάλιση της ποιότητας ζωής του προσφιλούς μας συζύγου, πατέρα και παππού, ο οποίος απεβίωσε.

Παρ΄όλες τις ιατρικές δυσκολίες που είχατε να αντιμετωπίσετε παλεύοντας με την επάρατη νόσο,πετύχατε με την άρτια επιστημονική σας κατάρτιση, την ανθρώπινη επικοινωνία και το σεβασμό στην αξιοπρέπεια του ασθενή, να επιμηκύνετε τη διάρκειας ζωής του χαρίζοντάς του μία ποιότητα, που δύσκολα διασφαλίζεται σε ασθενείς με τη συγκεκριμένη νόσο.

Γι΄αυτό σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τη λαμπρή σας πορεία βοηθώντας τους συνανθρώπσους μας, διότι ο τρόπος με τον οποίο ασκείτε το επάγγελμά σας, το μετατρέπει σε λειτούργημα βάσει της αντίληψης ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Η οικογένεια Ευστρ. Ε......


Αγαπητέ κύριε Α. Δρεβελέγκα,

… «Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων προς τον Διευθυντή του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου για το γεγονός ότι μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε το αμφιθέατρο.

Το αμφιθέατρο είναι άψογα εξοπλισμένο, με υψηλής ποιότητας προβολικά υλικά), εξαιρετική ακουστική με δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το ακροατήριο, άνετες θέσεις με λειτουργικά τραπέζια και ευχάριστο εγκλιματισμό.

Ως συντονιστής του προγράμματος ERASMUS CNS1, θα το εκτιμούσα αν μεταφέρατε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε εκείνον για την φιλοξενία του στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο»…

Καθηγητής dr. Guido Wilms

Επικεφαλής του Ακτινολογικού Τμήματος νοσοκομείου Louvain - Belgium

Συντονιστής Erasmus Courses

Γ. Γ της Νευροακτινολογικής Εταιρείας Ευρώπης

«Dear Antonios

We are back in Belgium under a temperature of 27 degrees but as always with heavy rain and tendency for thunderstorms.

With this mail I would like to thank you for the wonderful week we were able to spend in Thessaloniki. The hotel was really fabulous and the vicinity to the Interbalkan Medical Center offers the possibility to quickly navigate between both places.

I would like to repeat my sincere congratulations for the excellent organization of the course. The scientific program was exciting and you managed to find excellent local (if Crete is local) speakers to cover vacant topics in the absence of Majda and others. Effi, Maria, Nicholas and Spyros and of course you Antonios, have to be congratulated to make such high-level presentations that matched very well with the international faculty.

I wish to specially congratulate you with the syllabus. The quality of the printing is outstanding. You managed to include a word of welcome, a short history and guide of Thessaloniki with advices for local transportation and restaurants which are unseen in the Erasmus course and I will send a copy of the syllabus to the EMRI secretariat to serve as an example for later editions of the Erasmus Course.

I am extremely grateful to the director of the Interbalkan Medical Center for letting us use the auditorium. The auditorium is perfectly equipped, with high quality projection, excellent acoustic with possibility of interaction from the floor, comfortable seats with functional tables and pleasant acclimatization. As the module coordinator of the Erasmus Course CNS1, I would appreciate if you could transmit my sincerest thanks to him for his hospitality in the Interbalkan Medical Center.

Finally I would like to congratulate you with the very nice social program. The tour through the city was highly appreciated by the participants and teachers. The many restaurants we visited with the teaching faculty and with the students offered as always excellent Greek food, especially the fish and were highly appreciated.

Dear Antonios, also on behalf of Mieke, I thank you most sincerely for the wonderful congress and stay in Thessaloniki. We hope to see you back soon».

Best wishes,

Guy

prof.dr.Guido Wilms
kliniekhoofd dienst radiologie


Ασθενής Δρ. Μπόικο Μπόιτσεφ από τη Σόφια της Βουλγαρίας

Ονομάζομαι Δρ. Μπόικο Μπόιτσεφ και είμαι από τη Σόφια της Βουλγαρίας. Είμαι χαρούμενος που νοσηλεύομαι στο Ιατρικό Διαβαλκανικό. Έφτασα έως εδώ μετά από συστάσεις συναδέλφων ιατρών από τη Σόφια που γνώριζαν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου για το υψηλό επίπεδο παροχής ιατρικών υπηρεσιών για την υψηλή εξειδίκευση στην ογκολογία του Ογκολογικού Τμήματος

και θέλω να απευθύνω τις ευχαριστίες μου προσωπικά στον ιατρό κ. Τουρούτογλου.

Θα ήθελα επίσης να ότι το επίπεδο της νοσηλείας μου στο Διαβαλκανικό είναι το ίδιο καλό, συγκρινόμενο με αυτό στο Memorial Hospital, στη Νέα Υόρκη όπου είχα νοσηλευθεί επί 6 χρόνια.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε αυτό το υπέροχο νοσοκομείο, να κρατήσει το υψηλό ιατρικό επίπεδο και να συνεχίσει να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε ασθενείς από όλο τον κόσμο. 

Δρ. Μπόικο Μπόιτσεφ


Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί κύριοι (-ιες)

Με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις εγκάρδιες μου ευχαριστίες για όλες τις πραγματικά υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που μου προσέφερε το Ιατρικό Σας Κέντρο.

Η περιπέτεια της υγείας μου ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2010. Η διάγνωση ήταν οζώδες μελάνωμα 5,3 χιλ. Έκτοτε άρχισε για μένα ένας γολγοθάς με πολλές περιπέτειες στα δημόσια νοσοκομεία. Η οικογενειακή μου κατάσταση είναι με τρία παιδιά, με το μικρότερο μόλις 8 χρονών.

Όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να διατηρήσω και την ψυχική μου κατάσταση όσο το δυνατόν καλύτερη.

Η ταλαιπωρία και η αγωνία για το τι θα γίνει για τη σοβαρή μου αυτή ασθένεια, δυστυχώς δεν μου επέτρεπαν να έχω την απαραίτητη ψυχική ηρεμία.

Όλα αυτά, μέχρι που αποφασίσαμε να εμπιστευθούμε την πορεία της υγείας μου στα χέρια και στις γνώσεις του κ. καθηγητή Χρήστου Εμμανουηλίδη, το Δεκέμβριο του 2011.

Ομολογώ ότι η ηρεμία μαζί με τη σιγουριά ότι βρίσκεσαι «στα σωστά χέρια» κυριαρχούσαν μέσα μου.

Είμαι σίγουρη ότι μέχρι τώρα έγινα τα πιο σωστά βήματα…

Είμαι σίγουρη ότι μέχρι τώρα, είχα ό,τι πιο επιστημονικά ορθό υπάρχει για την ασθένειά μου.

Δεν θα ξεχάσω την προσπάθειά του να με βοηθήσει και μάλιστα με την πιο πρωτοποριακή (και πιο ακριβή) ανά τον κόσμο θεραπεία μελανώματος.

Το Ιατρικό Σας Κέντρο δεν μου αρνήθηκε αυτή τη θεραπεία, παρ΄ όλο το μεγάλο αυτό κόστος.

Ευχαριστώ το Θεό που με οδήγησε στο Ιατρικό σας Κέντρο, γιατί δεν ξέρω πώς θα ήμουν, αν ήμουν, σήμερα.

Ευχαριστώ μαζί με τους συνεργάτες του κ. καθηγητή και όλο το ευγενέστατο προσωπικό του 3ου ορόφου.

Ακόμη, θα ήταν παράλειψή μου αν δεν ευχαριστούσα τον καθηγητή κ. Δρεβελέγκα, για την πολύτιμη συμβολή του στην πορεία της ασθένειάς μου.

Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αφού η φύση της ασθένειάς μου είναι απρόβλεπτη.

Όμως νοιώθω χαρούμενη, γεμάτη σιγουριά και δύναμη να παλέψω…

Με εκτίμηση

Δ……….  Παναγιώτα


ΟΝΟΜΑ: ΧΑΪΔΕΥΤΟΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΜΠ………….

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΜΗΝΥΜΑ: Αν και αρκετά καθυστερημένο το ευχαριστώ που στέλνω , ισχύει το ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ! Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παιδοχειρουργό και Άνθρωπο κο ΜΥΡΙΛΛΑ ΠΕΤΡΟ για τις 4 χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στον υιό μας και για το τρομερό ενδιαφέρον που έδειξε για αυτόν , όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια .

Ο κος ΜΥΡΙΛΛΑΣ ήταν και είναι άψογος στην δουλειά του , στις οδηγίες του και στο να μας στηρίζει ψυχολογικά .Τον συστήνουμε γενικά ως τον κορυφαίο παιδοχειρουργό .

Επίσης ευχαριστούμε την Αναισθησιολόγο κα ΚΟΤΣΙΑΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ για τις υπηρεσίες τις και όλη την παιδιατρική  πτέρυγα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μ.Χ – Ν.Α


Θα ήθελα να στείλω τις θερµότερες ευχαριστίες µου στις κ.κ. Ταγκαλίδου Μαίρη και Καράνταη Ελένη,

για τις άψογες υπηρεσίες και την ανθρώπινη -πάνω από όλα- συµπεριφορά τους,
κατά τη διάρκεια του ετήσιου Check-up των παιδιών µου στην κλινική σας.
Μια δύσκολη και τροµακτική -για τα µικρά µου-διαδικασία όπως είναι η
αιµοληψία, έγινε διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα, χάρη στις κυρίες αυτές.

Και πάλι ευχαριστώ

Με εκτίµηση
Κ. Νικολέττα
Θεσσαλονίκη


Patient Elena L.

Находились в клинике с ребёнком 6 лет (приступ астмы) с 13.06 по 16.06. Выражаем огромную благодарность всему персоналу клиники. Особенно детскому отделению, доктору Албене за оперативное и профессиональное оказание помощи, а также за душевную теплоту и внимание. Желаем процветания и успехов вашей клинике.
All the best,
Elena L.


03/10/2013

Изначально я знала из отзывов, что буду делать пластику груди и круговую подтяжку век у очень профессионального врача и в хорошей клинике.Как и обещал,в аеропорту нас встретил сам пластический хирург господин Георгос Севлиадис и отвёз в клинику. Со мной общался русскоговорящий медперсонал .Все медработники были очень профессиональными. Все манипуляции в клинике заняли 6 часов. Операции прошли успешно и я была доставлена  врачом в его отель ,,Dion Palace,, на берегу моря. Там живя в чудесном номере,я проходила реабилитационный период. Результат операций превзошол все мои ожидания.

Я очень рада,что решилась оперироваться в Греции у доктора Севлиадиса!!! Большое ему спасибо!!!

Gumeniuk Anna

«Ήξερα από την αρχή, από τα σχόλια, ότι θα κάνω πλαστική στήθους και βλεφαροπλαστική σε εξαιρετικό επαγγελματία γιατρό και σε καλή κλινική.

‘Όπως και υποσχέθηκε, μας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο ίδιος ο πλαστικός χειρούργος, κύριος Γιώργος Σεβλιάδης και μας μετέφερε στην κλινική. Επικοινωνούσα με  ρωσόφωνο ιατρικό προσωπικό. Όλοι στο ιατρικό προσωπικό ήταν εξαιρετικοί επαγγελματίες.  Η διαδικασία των εγχειρήσεων διήρκησε 6 ώρες. ΟΙ εγχειρήσεις ήταν επιτυχείς και  με μετέφερε ο γιατρός στο ξενοδοχείο του, Dion Palace πάνω στην ακτή της θάλασσας. Εκεί, διαμένοντας σε παραμυθένιο δωμάτιο, πέρασα την περίοδο αποκατάστασης. Το αποτέλεσμα των εγχειρήσεων ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες μου.

Είμαι πολύ χαρούμενη που αποφάσισα να κάνω την εγχείρηση στην Ελλάδα, στον πλαστικό χειρούργο Γιώργο Σεβλιάδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!»

Gumeniuk Anna