ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό παρέχει μοναδική φροντίδα στη γυναίκα, σε όλες τις φάσεις της ζωής της και για όλες τις ανάγκες. Διαθέτει τις πλέον εξειδικευμένες ιατρικές ειδικότητες και διενεργεί διαγνωστικές εξετάσεις και επεμβάσεις, με πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής:  

Λειτουργούν:

Γυναικολογικό Τμήμα στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, καθημερινά. Διενεργούνται:

Γυναικολογικές  ενδοσκοπήσεις  λαπαροσκοπικά και υστεροσκοπικά.

Μαστός:

Μέτρηση οστικής μάζας  

Γυναικολογική ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική) στη γυναικολογία. Επίσης, ρομποτική χειρουργική για υστερεκτομή, ινομυωματεκτομή, πρόπτωση μήτρας, ενδομητρίωση, κακοήθεις όγκοι της μήτρας και των ωοθηκών, διατήρηση της γονιμότητας σε έγκυες γυναίκες στις οποίες διαγνώστηκε καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και πρέπει να υποβληθούν σε επέμβαση χωρίς να διαταραχθεί η κύηση.

Πλαστική Χειρουργική και αποκατάσταση για επεμβάσεις κοσμητικής - επανορθωτικής χειρουργικής.

Αντιμετώπιση της παχυσαρκίας από ενδοκρινολόγους και χειρουργούς. 

Ουρογυναικολογία για την αντιμετώπιση της γυναικείας ακράτειας με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, από το Ουρολογικό Τμήμα.

Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης. Μία πρωτοποριακή μονάδα για την διερεύνηση των αιτία υπογονιμότητας και την υποβοηθούμενη  αναπαραγωγή με όλες τις μεθόδους

Μονάδα Εμβρυομητρικής Ιατρικής (Προγεννητικός έλεγχος) από εξειδικευμένους μαιευτήρες – γυναικολόγους και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για υπερηχογραφήματα  κύησης α΄, β΄ και γ΄ τριμήνου και δεύτερου Επιπέδου  με 4D υπερηχογραφία. 

Μαιευτική Κλινική με την ασφάλεια ενός υπερσύγχρονου γενικού νοσοκομείου και τον εξοπλισμό μιας μεγάλης Μαιευτικής κλινικής. Στην κλινική εφαρμόζεται το Rooming In για συνεχή παρουσία του νεογνού δίπλα στη μητέρα. Λειτουργούν επίσης:


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 - 400 000

Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία: 2310 - 400 220

Τηλέφωνο Κλήσης Ασθενοφόρου: 2310 - 400 229.