ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ / ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (IVF)

Το Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Ιατρικού Διαβαλκανικού  Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία πρωτοποριακή μονάδα με σταθερή παρουσία στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Το γεγονός ότι εντάσσεται στις λειτουργίες ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ευρώπης, επιτρέπει στο ενδιαφερόμενο ζευγάρι, να ελέγξει πλήρως και με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, τα αίτια της υπογονιμότητας, τα οποία είναι πιθανόν να μην έχουν διαγνωστεί στο παρελθόν. Επίσης, ο άνδρας ή η γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίσει με την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (λαπαροσκοπικά και ρομποτικά), προβλήματα τα οποία από Κέντρα με μικρότερη εμπειρία ή χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, θεωρούνταν μη αντιμετωπίσιμα.

Στο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, χωρίς την ταλαιπωρία του ζεύγους, διενεργούνται πράξεις όπως η υπερηχογραφική παρακολούθηση ωορρηξίας, η παρακέντηση κύστεων, αλλά και η παρακολούθηση των πολύτιμων κυήσεων μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα θα βρεθεί στην αίθουσα τοκετών. Ιατρικές πράξεις, οι οποίες εντάσσονται στη λειτουργία του Ιατρικού Διαβαλκανικού.

Το ζευγάρι, προσερχόμενο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, γνωρίζει ότι το πρόβλημά του θα διερευνηθεί και θα αντιμετωπιστεί ολιστικά, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστέρηση. Με τη σιγουριά ενός μεγάλου Ιατρικού Κέντρου, το οποίο λειτουργεί με κανόνες υψηλής εχεμύθειας.