​ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Ενημερωθείτε πριν από την άφιξη

Το έμπειρο προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού παρέχει πρόθυμα πληροφορίες που αφορούν διαγνωστικές εξετάσεις, επεμβάσεις, συμβεβλημένα ασφαλιστικά Ταμεία και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, για το κόστος των πράξεων και για ότι άλλο θεωρείται απαραίτητο να γνωρίζετε, πριν από την προσέλευση στο νοσοκομείο. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο. Για πληροφορίες που αφορούν σε επείγοντα περιστατικό και τοκετό, μπορείτε να επικοινωνείτε όλο το 24ωρο.

Για οικονομικά και ασφαλιστικά θέματα, πληροφορίες παρέχονται κατά τις ώρες 8π.μ. –4 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σάββατο κατά τις ώρες 7 π. μ –3μ.μ.

Προκράτηση νοσηλευτικής κλίνης ή θαλάμου, δεν είναι εφικτή.

Εισαγωγή 

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας κατά την εισαγωγή για νοσηλεία:

•  Την Αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο.

•  Το ισχύον βιβλιάριο υγείας – θεωρημένο (εάν κάνετε χρήση Ταμείου κοινωνικής ασφάλισης) και τα στοιχεία του ασφαλιστικού σας φορέα (ΑΜΚΑ).

•  Τα Δικαιολογητικά (Παραπεμπτικό – Εισιτήριο) του Ασφαλιστικού Φορέα που ανήκετε, σε περίπτωση που γίνει χρήση του (εφόσον υπάρχει σύμβαση με την Κλινική).

•  Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας και τη Δ.Ο.Υ.

•  Εάν πρόκειται στη συνέχεια να αποζημιωθείτε από την ιδιωτική σας ασφάλεια, παρακαλούμε να αναφέρετε την εταιρία και τον αριθμό του ισχύοντος ασφαλιστηρίου σας και να είστε ενημερωμένοι για το δωμάτιο που δικαιούστε και να προσκομίσετε όποιο άλλο αποδεικτικό προβλέπει η Ασφαλιστική σας Εταιρία.

•  Μετρητά, Προσωπική Επιταγή ή Πιστωτική κάρτα προκειμένου να κατατεθεί η απαραίτητη προκαταβολή ανάλογα με το είδος της επέμβασης.

• Να προσκομίσετε τυχόν εξετάσεις που ζήτησε ο θεράπων ιατρός σας ή να ενημερώσετε εγκαίρως για την ανάγκη διενέργειάς τους το νοσοκομείο, ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα, μετά την εισαγωγή σας.

Πώς πρέπει να κινηθείτε κατά την άφιξή σας στο νοσοκομείο

Φθάνοντας στο νοσοκομείο, εκτός της περίπτωσης του επείγοντος όπου υπάρχει ειδική είσοδος, κατευθύνεστε στο Γραφείο Κίνησης και Υποδοχής Ασθενών που βρίσκεται στο ισόγειο ( όροφος 0). Ενημερώνεστεγια τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε, ανάλογα το ασφαλιστικό σας ταμείο ή φορέα, καθώς και για το απαιτούμενο ποσό που πρέπει να προκαταβάλετε.

Απευθύνεστε στο Λογιστήριο Ασθενών (όροφος Μ) το οποίο σας ενημερώνει για την εκτίμηση του κόστους της νοσηλείας σας.

Ο νοσηλευτής σας οδηγεί στο Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρειών, που βρίσκεται στο ισόγειο (όροφος 0), προκειμένου να υποβληθείτε στον προγραμματισμένο εργαστηριακό έλεγχο που ο θεράπων ιατρός σας θα έχει υποδείξει. Μην παραλείψετε να ενημερώσετε τον γιατρό σας για τυχόν αλλεργίες, ελλείψεις ενζύμων, άλλες παθήσεις ή φάρμακα που παίρνετε.